bloggar igen!

har vart en redig torrperiod nu jag & bloggen, men jag tycker det är så tråkigt att blogga, nästan som att göra sina svenskaläxor, haha.
Men fick lite pepptalk från en bryyd och nu är jag igång igen. Kolla in hennes blogg btw:

http://venusdoom.blogg.se <--- cool bryyd!

jahapp, vad mer finns det att säga? Dagen har vart mycket intressant, Idag hade vi frisörprov och klippte lika längder, tror jag fucka min frisyr rätt hårt men äh, man är ju aldrig perfekt! mwheheh.
Iaf, så var vi klara med provet och satt i salongen och chilla lite, plötsligt så fick jag ner halstabletten som jag tuggade på i halsen, så jag börjar skrika till Kellani att hon ska göra heimlich manövern på mig ( när man "kramar" någon riktigt hårt bakifrån så man typ hostar ut det, hahaha visste ni säkert redan men ahja xD)
Kellani: men va?! Har du satt i halsen?!?!
Hahahaha sen flyger hon upp och gör heimlich manövern på mig, helt fakking cepe.

Till något helt annat, har beställt min metaltown biljett nu! Känner mig så jävla king, för nu vet jag att jag kommer garanterat se mina sexiga tyskar på stora scenen i Frihamnen i sommar, can't wait!!!

Ska ni på några festivaler i sommar? isåfall vilka? :D jag ska ialafall till Peace and love och metaltown, sen får vi se om det finns några pengar till nåt annat, tror nog inte det men ahja. haha :)

Det räcker nog för idag trorja, godnatt sov gott blubbisar!

hepp, gick visst inte att lägga in en bild!! sur jag blev.
HEIDOOOO


RSS 2.0