känner mig lite flashig och sådära

klockan är 5 på morgonen och jag & karatekalle sitter vid datorerna och gör ingenting. Jag planerar på att dygna och hon likadant. Har ju vänt på dygnen och snart börjar skolan igen, inte bra hahah.
Är så jävla hungrig men mammas pojkvän hade vart och tatt maten som var i kylskåpet så det fanns inget annat för mig att käka än SMET! haha jag gjorde kladdkakssmek innan och käka, mådde illa som fan efter det menmen, vafan ska man göra? :D ajm höööngry!

Innan så fixade jag mitt hår och gjorde lite coola flätor och sånt, och fixade lite pärlor i håret med, karatekalle hjälpte mig, jag har världens bästaste syrra! loveya :D

bild på det ;

hihi


man kanske inte ser så jättetydligt men det blev nice iaf, hihi.

fan vad trött jag är egentligen. Men nu ringer telefonen så heiiiiidoooo!

shab bekheir grönsaksgratäng! :D

sjuk, sjuk och ännu mer sjuk..

hellu!

Sitter hemma och är sjuk som fan, snor & tårar bara rinner och rinner! Haha när jag slutar snora börjar det rinna från ögonen och tvärtom, när fan slutar helvetet egentligen undrar jag då. Jag har svårt för att bli sjuk men när jag väl blir det så är det ett rent helvete! när jag får en vanlig förkylning tex känns det som jag ska dööö. 

har ni gjort idag då? 

Själv har jag vart hemma och vilat mig, och jag måste seriöst ta ut soppåsen i mitt rum, för den är helt överfull med massa snoriga servetter, hahaha usch!  

Sen fick jag veta idag att på fredag börjar skolan! Ja muuuuuuuuuuuuuuuuums vad roligt, jag längtar så jag tror jag dör, seriöst. Får se till att jag njuter av lovet tills skolan börjar igen ( jag som är sjuk & allt haha..)

AAAAAAAAATTTTTJJJ...... fan blev ingen nysning där heller. fan då!

åh jag tog en bild också nu när jag är sjuk också hihi. Fast iofs har jag faktiskt gjort iordning mig idag i brist på annat :) ahja HEIDO!

heihiho lol sötva? nej inte så hah.

häj bloggän!

Jävlar vad längesen det var jag skrev, har inte orkat blogga, men nu är det nytt år och mina nyårslöften är att:

*sluta röka
*sköta skolan
*börja fota mer
*inte äta godis
*och att börja blogga

så jag tänkte checka av en grej på listan nämligen BÖRJA BLOGGA! resten kommer så småningom, hoppas jag. Fick en fin bloggdator i julklapp också så det är ju perfekt! oj, nu har jag inte bloggat på så länge så det är så mycket att skriva om verkligen, haha. Skitsamma sånt är ändå inte så intressant.

kan skriva lite om min dag, var med Ida idag det var verkligen jättemysigt! har inte träffat henne sen förra året! (hehe)
Började med att Ida ringde mig klockan halv 1 typ och väckte mig, hade gått och lagt mig klockan sex på morgonen så jag mådde lite halvbra när jag gick upp också, men steg upp och mötte ida sen var det off hem till mig där jag gjorde iordning mig och ida satt vid datorn, hih.

Tog en jättesöt bild också!

<3

Naw jag är skitful så jag bjuder med Ida som vanligt är jättesöt! ;* vill bara äta upp henne GULLIGULL hahaha!
ahja iaf, vi åkte in till stan och fikade, sen luffade vi runt också rätt mycket. love u hun! <3

AH JUSTED! hämtade ut min Enter shikari biljett också, åååh vad glad jag är! så jävla peppad, längtar som fan tills Söndag nästa vecka, då ska jag & ida mosha som aldrig förr!

<33


vet att ni vill ha den, tyvärr så är den min hoho.

Tror det var allt jag hade och blogga om för idag, omg fan vad löjlig jag känner mig som tror att folk faktiskt kommer att läsa detta!

anyway, figlio de putana bloggar mer någon annan dag!

pusshaj


RSS 2.0