suuummmeeeer....

fan vad jag saknar sommaren! Saknar hultsfred & metaltown mezt av allt, ååååh ge mig festival!!!!
Blir lite deprimerad och sånt, har inte vart på spelning på jättelänge! Måste mosha snart! haha ;)



sista dagen :D


hultsfred år 09, första campingfestivalen för mig, bästa upplevelsen jag haft ever! Fan vad trevligt folk man lärde känna där.


metaltown!

metaltown 2008, åh så kul det var! plankade för första gången 08, sen år 09 igen.

2 girls 1 toilet

orka uppdatera vafan?

PWHEHWÖLELEHEHAHEHAHAHAHHHLÖÖÖ

asså denna dagen, jag dööööööör.
Vaknar upp, 20 min kvar till bussen, går, packar ner allting i en väska, sätter på mig någonting snabbt och springer till bussen med en macka i munnen. Hann till bussen & tåget, somnade på tåget, kommer till skolan 20 minuter sent, sitter på lektionen med Kellani & Malin, alla ser förjävliga ut hahahaha! jag och Kellani dampar loss och får alla bitchblickar riktade mot oss av klassen. ( raptävling FTW)
shoppade lite på kungsmässan också, hann köpa lite julklappar och sånt, wieho!
NÅN SOM KAN KÖRA TILL ULLARED?!?

anywheeeeey, nu är jag trött. orkar inte skriva.

HEIDO

y0y0y0y0

cha cha bloggeeeeeeeenn!

Jag vet att jag har sagt att jag ALDRIG kommer att skaffa en blogg, men nu har jag fallit för grupptrycket och bestämt mig för att skaffa en. Antingen floppar det, eller så blir jag nästa Kissie om ett halvår ( eller inte ) .
Anyway, idag så har jag varit hos Mickis, sen åkte jag till Göteborg för att fira mammas 40-årsdag, wohoo! Skitmysigt var det, vi käkade på hardrock och det var mums som fään. Bilder på det kommer sen, iofs vet jag inte hur man gör men det får Dorna hjälpa mig med senare, ni kan ju checka in hennes blogg också, www.dornamolai.blogg.se ( inte lika bra som min men den duger)

Sen måste jag tacka mickis som har hjälpt mig fixa till headern, och trollat lite med designen och hjälpt mig komma igång lite. TACKAR MICKAN!

heido sålänge, så uppdaterar jag senare.

puss på skinkan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0